AHN - Asociación Hispano Nordica

 

Espanjan pohjoismalaisten yhdistys Espanjassa
 

Tervetuloa

 

AHN Fuengirola-Mijasilla on yli 1600 jäsentä. Täällä tapaat muita Espanjassa asuvia suomalaisia, ruotsalaisia, norjalasia sekä tanskalaisia. Ota osaa AHN tarjonnasta kuten golfista, jäsenenä saat alennuksia ja edullisia hintoja monille golfkentille. AHN tarjoaa myös muuta toimintaa aiheista terveys, taide, matkailu, kieliopinnot, musiikki, ruoka ja viini. Tarjoamme myös keskusteluryhmiä, klubi-iltoja, retkiä, luentoja ja mukavaa yhteisöä Espanjan aurinkorannikolla. Useimmat aiheista sekä toiminnoista on ruotsinkielisiä.

 

Tapaa uusia ystäviä Espanjassa ja pidä hauskaa muiden pohjoismaisten asukkaiden kanssa. Liity jäseneksi! Jäsenenä voit tutustua AHN: n iloisiin toimintoihin, tavata uusia ystäviä ja saada hyviä tarjouksia paikallisilta yrityksiltä. 

Haemme myös pirteitä vapaaehtoisia, jotka haluavat auttaa yhdistystä eteenpäin. Meidän kanssa viihtyy jokainen. Tervetuloa!

AHN - Pirteä 50 vuotias

AHN perustettiin 4. lokakuuta 1968. Yksi perustajista oli Ruotsin tuolloinen prinssi Carl Bernadotte.

 

Yhdistyksen tarkoituksena oli avustaa, tiedostaa ja neuvoa pohjoismaalasia asukkaita paikallisista olosuhteista sekä kulttuurista.

 

AHN: stä tuli myös luonnollisesti, sosiaalinen ja kulttuurinen kokouspaikka pohjoismaalaisille, jotka asuivat osana tai koko vuoden Costa del Solissa.

 

Nämä ovat edelleen AHN: n toiminnan kulmakiviä. Se oli täällä Fuengirolassa, kaikki alkoi, tänään löytyy AHN myös Marbellassa, Torremolinoksessa, Nerjassa ja Almuñecarissa.

Golf

 

Espanja on koko Euroopan suosituin golfmatkailijoiden kohdemaa. Espanjan Aurinkorannikon ilmasto on golffarille ihanteellinen. Erityisesti Fuengirolan ympäristö on tunnettu golftarjonnastaan, mutta upeita golfmaisemia löytyy koko rannikolta.
 

Liittymälla AHN jäseneksi saat alennusta greenfee hinnoista monille suosituille golfkentille aurinkorannikolla, kuten Mijas Los Olivos, Los Lagos, Santana, Parador sekä Guadalhorce. AHN Golf järjestää suuria ja suosittuja golftapahtumia ja viikoittaisia kilpailuja. Jäsenenä voit myös ostaa Casitasta Golf-vihkon, hinta €45. Tämä antaa sinulle huomattavia alennuksia greenfee hinnoista yli 700:lla golfkentällä mm. Espanjassa, Englannissa, Portugalissa, Saksassa, Ruotsissa ja Norjassa. Ota yhteyttä AHN: n respaan (Casita) tai lähetä viesti: golf@ahn-fuengirola.net saadaksesi lisätietoja. 

Contact

ÖPPET:

Tisdag-fredag kl. 12-15

1-15 Maj och 15-30 september tisdagar kl. 12-14

STÄNGT:

16 maj- 16 september

22 december - 7 januari

  • AHN Fuengirola Facebook

AHN Fuengirola-Mijas

Las Rampas, Lokal 13 D3

Fuengirola, Spanien

Tel: +34 952 474 750

info@ahn-fuengirola.net

flagga-finland.png