Medlemsförsäkring

Som medlem i AHN Fuengirola-Mijas kan du ansöka om vår medlemsförsäkring.

Kostnaden för försäkringen ingår i medlemsavgiften.

AHNs medlemsförsäkring är en olycksfallsförsäkring

Nedan finns ett utdrag av villkor för AHNs medlemsförsäkring i samarbete med Santalucia Seguros. Fullständiga villkor ’Condiciones generales’ på spanska finns att få från försäkringsbolaget.

Spansknordiska föreningen AHN Fuengirola-Mijas har tecknat ett avtal som ger medlemmmar i AHN rätt att ansöka om en medlemsförsäkring i Spanien.

 

  1. För att ansöka om AHN medlemsförsäkring måste man ha ett AHN medlemskort för år 2021 eller senare.

  2. Du ska inneha ett spanskt NIE eller DNI nummer (spanska personnummer ansöker man om hos polisen)

  3. På AHNs medlemskort för år 2021 anges försäkringsbolagets särskilda epost-adress och telefonnummer för ansökan av medlemsförsäkring.

  4. Försäkringsbolaget samlar in person- och hälsouppgifter för bedömning och godkännande av individuell medlemsförsäkring.

  5. AHN-medlemmar med godkänd medlemsförsäkring är försäkrade upp till EUR 12 000 i händelse av olycka som orsakar invaliditet eller dödsfall i Spanien.

  6. AHN-medlemmar får rabatter på försäkringsbolagets övriga försäkringsprodukter mot uppvisande av giltigt AHN medlemskort.

  7. AHN Medlemsförsäkring kan tecknas från 1 januari 2021 och gäller så länge den årliga medlemsavgiften betalas och försäkringsbolagets villkor uppfyllts.

 

 

Om du har ytterligare frågor kan du maila dina frågor till dem på ahnsantalucia@gmail.com

 

Santalucia Seguros har en svensk representant, så du kan maila på svenska.

baksidan.jpg