Nu startar Strandhs resor sina utflykter!


Utflykt till ekologisk vingård med minikonsert

Nyhet 2020! Andalusien möter Den svenska visskatten. Smaka vinet, träffa trevliga människor och njut av friluftskonsert med visor från förr och nu.

Lördagen den 7 november arrangerar vi en utflykt till ekologisk vingård i Rondatrakten med vinprovning+tapas+stadig lunch och en minikonsert med svenska visor från förr och nu. Samling och avgång från Hotel El Puerto i Fuengirola. PROGRAM (cirkatider beroende på läget i trafiken) kl. 9.30 Samling vid Hotel El Puerto i Fuengirola. kl. 10.00 Bussen avgår från Hotel El Puerto i Fuengirola. Vår representant håller i trådarna ombord. kl. 12.00 Ankomst till den ekologiska vingården. Exklusiv guidning (eng), vinprovning och tapas+lantlig paella som lunch. Det går att handla viner på plats. kl. 14.00 Kaffe och Viskonsert med svenske trubaduren och musikern SPENCER. kl. 14.45 Återresa till Fuengirola med stopp. Ev. drycker på stoppet bekostas av resenärerna själva. ca kl. 16.30 Ankomst till Puerto Deportivo, Fuengirola.

ANMÄLAN

https://www.strandhsresor.se/event-details/utflykt-till-ekologisk-vingard-med-minikonsert SÄKERHETSINFORMATION Under rådande omständigheter är vi extra försiktiga och tänker på avståndet. För att delta ska du vara symptomfri. I övrigt har alla ett ansvar att hålla sig uppdaterad om vad myndigheter ger för riktlinjer. Vi har avtal med ett bussbolag som vidtagit ett antal åtgärder för att alla ska känna sig trygga. Några av dessa är följande: - Obligatorisk användning av munskydd ombord (tänk på att masker av standardtyp bör bytas efter 3-4 timmars användning). - På- och avstigning sker genom den mellersta dörren, detta för att göra arbetsmiljön säkrare för bussföraren. - Städning och desinficering görs regelbundet med extra noggrannhet, bl.a. med UV-ljus för att identifiera virus och bakterier på ytor.

_____________

MVH

S. Strandh

STRANDHS RESOR & UNDERHÅLLNING

Viajes y experiencias


AHN medlemmar får rabatt på alla utflykter. Anmälan sker till Strandhs direkt.

Läs mer på FB: https://www.facebook.com/search/top?q=strandhs%20resor%20%26%20underh%C3%A5llning

eller


26 visningar

ÖPPET:

Tisdag-fredag kl. 12-15

19-31 maj tis och fre 12-14

15-30 september tis och fre kl. 12-14

STÄNGT:

1juni- 14 september

22 december - 7 januari

AHN Fuengirola-Mijas

Las Rampas, Lokal 13 D3

Fuengirola, Spanien

Tel: +34 952 474 750

info@ahn-fuengirola.net

  • AHN Fuengirola Facebook