top of page
  • Skribentens bildÄgare

Rapport från Tapasrunda april

2023-04-27

Den 26 april var det dags att samlas för en ytterligare tapasrunda. Anette hade även denna gång mycket goda svenskinspirerade tapas, vilket uppskattades av alla.


Första besöket var på ”Jamon Y Salud” i centrala Fuengirola

En väldigt liten spansk bar i centrala Fuengirola som serverade tapas med iberisk skinka och korv, 100% från Extremadura. Man är egentligen ett företag med flera delikatessförsäljningar i Spanien på olika orter, och man är både producenter, jordbrukare och tillverkare. Fuengirola är den enda ”serveringen/baren” i deras verksamhet. Allt som serverades fick toppbetyg, mycket hög kvalitet, och utmärkt service trots att stället är litet, någon nämnde att det skulle bli ett nytt stamställe, och många skulle gå dit igen. En fantastisk start på vår runda, dessutom med perfekt väder.Nästa besök blev på ”La Reina De La Tapas, även den i centrala Fuengirola

En mycket trevlig tapasbar och restaurang, och man hade dukat upp för oss på ”promenaden”, vilket blev lyckat med att kunna umgås ännu bättre. All mat var typisk spansk, stort urval och gott. Bra tilltagna portioner, och smakrikt, blev en perfekt avrundning.


Hur vi går vidare

Enligt önskemål och erfarenhet av tidigare rundor, så minskade vi antalet besök till två, och lite effektivare tid i våra egna lokaler. Resultatet av ändringarna var enligt alla, ett bra beslut, och lyckat speciellt gällande att man fick mer tid för umgänge, och nya bekantskaper. Alla var nöjda, glada och vi ska givetvis fortsätta.

269 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page