top of page
  • Skribentens bildÄgare

Rapport från tapasrunda i mars

2023-03-16

Den 15 Mars samlades 23 glada nyfikna AHN-medlemmar i våra lokaler, för att påbörja vår andra runda. Som förra gången hade Anette fixat lite eminenta tapas, innan genomgång och kvällens planering. Vi hade lite bättre väder denna gång.

Första besöket var på El Golazo

En spansk Sportsbar, lite vid sidan om allfarvägarna, som hade tapas, familjär och trevlig med gångavstånd från centrala Fuengirola. Rymligt både inne, och ute under tak. Lite oorganiserat, men klarade ändå av att med ett leende servera och fixa det vi ville ha, utbudet var kanske lite begränsat, men gott. Mycket inriktad på Fotboll, och det var vad som visades när vi var på rekognosering och vårt besök.


Nästa besök blev på Esteran

En mycket trevlig tapasbar och restaurang, men för lite personal, blev lite väntetider som drog ner betyget. Maten var fantastisk, och bjöd även på en del oväntade överraskningar. Ligger mycket centralt, och ändå med lugn omgivning.Vi rundade av på El Mirador

En Tapasbar, men har bara halvportioner, men väldigt smakrikt, mättande, gott och vällagat, lite marrockoinspirerat. Även här är det rymliga lokaler, både inne och ute. Här började många av oss bli lite mätta, så det blev även fokus på drycker, bra sortiment på kaffe med ädla tillbehör, vilket uppskattades av många. Ligger väldigt centralt, och lättåtkomligt.

Vi diskuterade fortsättningen med rundorna, och alla var eniga, det här ska vi vårda och fortsätta med, och även denna gång lärde vi oss lite mer om hur det ska organiseras. En till runda kommer att genomföras senare i vår.

Jan Andersson

102 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page