AHN - Tietosuojakäytäntö

Vastuu henkilökohtaisista tiedoista: AHN: n nykyinen puheenjohtaja, vaihtoehtoisesti AHN: n sihteeri. Yhteystiedot löytyvät verkkosivustolta.

 

Tietosuojavaltuutettu: Tuolloin henkilöstö nimitettiin hallitsemaan jäsenrekistereitä, verkkosivustoja, uutiskirjeitä, tapahtumia ja vastaavia. Henkilöstö voi olla AHN: n jäsen tai palkattu konsultti.

 

AHN Fuengirola-Mijasin (AHN) on lain mukaan valvottava sitä, kuka sen jäsenet ovat ja minkä ajanjakson ajan. AHN: n on myös seurattava sitä, kuka on mukana erilaisissa toimissa ja kuka vastaa yhdistyksen eri osista.

Henkilö, joka ilmoittautuu jäseneksi tai osallistuu toimintaan, antaa suostumuksensa tähän tietosuojapolitiikkaan.

 

Käsittelemme kerättyjä henkilötietoja voidaksemme tehokkaasti hallita jäsenen osallistumista ja toimia, joita tehdään AHN: n alaisuudessa tai sen kumppaneiden kanssa. Keräämme nimiä, osoitteita, puhelinnumeroita, sähköpostiosoitteita ja muita henkilökohtaisia ​​tietoja tarvittaessa. Emme tallenna luotto- tai pankkikorttitietoja, mutta niin myös kumppanimme PayPal ja pankkimme, jos päätät maksaa tällä tavalla. Tallennamme kuitenkin tietoja ostoksestasi, missä voimme nähdä, kun se tehtiin, ja muihin tietoihin itse ostosta. Henkilötietojen kerääminen voidaan tehdä sekä silloin, kun jäsen itse ilmoittautuu verkkosivuston kautta johonkin tai kun hän ilmoittautuu "henkilökohtaisesti" esim. paikan päällä AHN: n tiloissa tai puhelimitse. Tietoja säilytetään ainakin niin kauan kuin niitä tarvitaan tietueissamme käytettäväksi jäsenelle tiedottamiseen, aktiviteettien osallistumiseen ja tilastoihin. Jokainen, joka ei ole enää jäsen, voidaan tarvittaessa poistaa AHN: n rekisteristä. Henkilö, joka ilmoittautuu tapahtumaan tai rekisteröityy jäseneksi, antaa suostumuksensa AHN: n tietosuojakäytäntöön ja henkilön henkilötietojen käyttöön. Henkilötietojen käsittelyä tekevät muun muassa AHN: ssä nimetyt henkilöt. vastaanottovirkailija ja uutiskirjeen johtaja. AHN: llä on oikeus muuttaa milloin tahansa henkilöillä on oikeus käyttää henkilötietoja milloin tahansa. Henkilökohtaiset tiedot, jotka jäsen on toimittanut AHN: lle, AHN: llä on oikeus välittää kolmansille osapuolille, esim vieraiden luettelo tapahtumista, joita hoitavat muut osapuolet kuin AHN. Sekä AHN: llä että sen kumppaneilla on oikeus lähettää postia ja sähköpostia rekisteröidyille henkilöille.

 

AHN jäsenrekisteriin, jossa on luettelo kaikista jäsenistä ja mistä vuodesta he ovat / olivat jäseniä. Tilastot esim. jäsenten lukumäärä vuodessa vähennetään tästä rekisteristä. Henkilötiedot tallennetaan sekä paikallisiin (a) tietokoneisiin että Internet-palvelimiin, joita löytyy EU: sta ja Yhdysvalloista. Muutokset ja poistot, jotka AHN tekee Internetin palvelimille tallennetuista henkilötiedoista, voivat silti jäädä kolmannen osapuolen palveluntarjoajan tehtäväksi, mikä on AHN: n hallussa ja vastuussa. AHN on vastuussa siitä, että pääsy henkilötietoihin on suojattu salasanalla. Lisäksi tekniset tiedot, kuten IP-osoite, maantieteellinen sijainti, selain, ostohistoria jne., Tallennetaan. tilastollisiin tarkoituksiin.

 

AHN: n jäsenillä on oikeus pyytää henkilötietojensa poistamista, ja jos niin, myös AHN: n jäsenyys päättyy. Poiston yhteydessä henkilökohtaiset tiedot poistetaan datatiedostoista, mutta ei kaikista olemassa olevista paperitulosteista. Jäsenillä on oikeus pyytää kerran vuodessa selville, mitä henkilökohtaisia ​​tietoja heille tallennetaan AHN: n tietokonejärjestelmään.

Jäsenillä on oikeus saada henkilötietojaan oikaista, jos ne ovat väärässä. Ostaessaan jäsenyyttä AHN: ssä, jäsen lähettää henkilökohtaiset tietonsa uudelleen, ja jos tiedot eroavat silloin aiemmin tallennetuista henkilötiedoista, AHN päivittää jäsenrekisterinsä uusilla tiedoilla.

 

Valitukset tietosuojapolitiikastamme haluamme lähettävän ensin AHN: n hallitukselle. Jos et ole tyytyväinen tähän, voit ottaa yhteyttä Espanjan GDPR-sääntelyviranomaiseen.

 

AHN: n tietosuojakäytäntöä sovelletaan 1. tammikuuta 2018

 

AUKI:

Tiistaista perjantaihin klo 19 12-15

12-31 toukokuu ti ja pe 12-14

15.-30. Syyskuuta tiistaisin klo 12-14

SULJETTU:

1. kesäkuuta - 16. syyskuuta

22. joulukuuta - 7. tammikuuta

AHN Fuengirola-Mijas

Las Rampas, paikallinen 13 D3

Fuengirola, Espanja

Puh: +34 952 474 750

info@ahn-fuengirola.net

  • AHN Fuengirola Facebook