top of page

tors 18 jan.

|

Fuengirola

Informationskväll om Bowls 18 januari kl 19

Välkomna till en informationskväll Sveriges förbundskapten för Bowls ! 18 Januari, 19:00 hos oss på AHN

Informationskväll om Bowls 18 januari kl 19
Informationskväll om Bowls 18 januari kl 19

Tid och plats

18 jan. 2024 19:00 – 19 jan. 2024 21:00

Fuengirola, Las Rampas, 29640 Fuengirola, Málaga, Spanien

Om evenemanget

Tommy och Bente var de personer som introducerade Bowls i Sverige, och har hjälpt till att starta klubbar både i Sverige och Norge. Tommy är idag förbundskapten för Sveriges landslag som just nu förbereder sig för världsmästerskapen som avgörs i Belfast i mars månad! Och har även i egenskap som tävlande vunnit ett flertal medaljer.

Vi har därför en helt unik möjlighet att tillsammans med Bente och Tommy att tillsammans med AHN i Fuengirola bygga upp en helt ny gemenskap i en sport som är stor i Skottland, men ännu ganska okänd hos oss.

Ett tjugotal AHN:are har under hösten provat på bowls hos klubben i Mijas, på den fullstora banan på vägen upp mot Mijas Pueblo.

Nu tar vi nästa steg genom att Bente och Tommy besöker AHN på torsdag den 18 januari för att berätta om sporten och visa mer av vad som kan hända här på orten. Både ni som har provat på, och ni som är nyfikna är välkomna till denna klubbkväll har nu möjlighet att vara med på en mycket intressant kväll, och fortsättning. Kiosken kommer att vara öppen med både dryck och något att äta, för den som vill.

Dela detta evenemang

bottom of page