top of page

AHN - Aktiviteter

Konst & Målning

Konstgruppen på AHN är ett kreativt gäng som tycker om att måla. Vi målar både i olja,akryl och akvarell. Inga krav att kunna måla. Vi tar med oss egna målargrejor. Vi hjälper, tipsar och inspirerar varandra och så fikar vi. Vi har även vernissage då man ställer ut sina alster om man vill. Är du nyfiken så kom gärna och besök oss. 
 

Vi träffas på måndagar kl.11-14 i vår lokal.

 

Vi har ingen särskild kursplan som vi följer, utan var och en får välja både motiv och teknik efter eget önskemål. Någon gång jobbar vi med en specifik uppgift, vilken är valfri att utföra.

 

Vi inspireras av varandra, vilket ibland leder till att vi provar några nya tekniker, för att måla vad vi vill uttrycka. Med bra ljus och belysning finns de bästa förutsättningarna att hitta nyanserna i färgsättningen i dina kompositioner.

Att måla är ett kontemplativt tillstånd, där du går in i din egen värld och både tid och rum tonar bort. Ljus färg och form sätter fart på fantasin och det omedvetna styr din hand och tanke. Din egen målning kan många gånger överraska dig själv.

Den glädje vi känner genom att måla vill vi gärna dela med oss till er som vill ansluta till vår grupp. Tag med eget material och kom!

Vi välkomnar både nybörjare och de som målat mycket.

Är du intresserad kontakta:

Vivi-Ann Malmquist 

viviannmalmquist@hotmail.com

Mobilnr: +46 73 6226601

230227 Gruppens utställare.jpg
bottom of page