top of page

AHN Golf 

Inloggning bokningssystemet

När ni gör golfbokning så är det spansk tid som gäller. Om ni bokar från en telefon eller dator med annan tid kan bokning få en annan tidsstämpling.

 

För att logga in krävs ett personligt epostkonto som registrerats i AHNs medlemsregister.

 

Det finns två olika sätt att logga in:

1. Logga in med epostkonto.

Du loggar in med det epostkonto som du angivit till AHN, därefter får du en temporär pinkod till kontots inbox som skall användas för att verifiera att det är du som äger kontot. 

 

2. Logga in med Googlekonto.

Om du har ett googlekonto som gmail kan du logga in utan att behöva pinkod men första gången du loggar in måste du ange kontots lösenord.


Inloggningsuppgifterna sparas därefter på den dator/telefon du använde.
 

Vi rekommenderar att du skapar ett Google-konto. Google-kontot är kostnadsfritt och förenklar inloggningen till systemet.

Läs mer här: Skapa ett Google-konto

Vi uppmanar framförallt medlemmar med hotmail- live- och yahoo-konton att använda denna möjlighet då vi vet att pinkods-alternativet med sådana konton har gått väldigt trögt.

Meddela det nya kontot till info@ahn-fuengirola.net

När man loggat in i systemet så kommer din enhet ihåg inloggningen så du inte behöver logga in igen. Du kommer direkt in i AHN golf.

Vi har förstått att inloggningsproceduren kan vara krånglig för ovana datoranvändare.

Undantagsvis kan en bokningsanmodan sändas via mail till ann-helene.carlsson@ahngolf.net men observera att sådan bokning inte kan göras före anmälningslistans öppning och kan därmed hamna under "röda strecket" vid hårt bokningstryck.

Ann-Helene kan även uppdatera din Hcp

bottom of page