My Items

I'm a title. ​Click here to edit me.

Kockligan med Larsa !

Kockligan med Larsa !

2022-01-18 Äntligen kan "kockligan" under ledning av Larsa (Lars Hedin) starta igen. Första träffen blir den 7 februari med start klockan 18 och sedan 4 träffar som avslutas med "examensprov" med inbjudna gäster. Kostnad för kursen är 50 euro som betalas kontant vid första tillfället och både män och kvinnor välkomnas denna gång. Det finns plats till maximalt 12 personer och för att vi ska starta behövs minst 6 personer Anmälan som är bindande sker endast via mail till info@ahn-fuengirola.net Först till kvarn gäller så skynda att anmäla!

Spanska med fika!

Spanska med fika!

Merika, vår duktiga spansklärarare börjar vårens spanskkurs den 8:e februari. Alla är välkomna att delta och det kostar 8 euro per gång som betalas direkt till Merika. Fikat får du köpa till förmånligt pris i vår cafeteria. Du måste anmäla dig till Merika på merikahaavisto@gmail.com Vårens tema är 8.2. ¿Perdón, puedo pasar? - Artighetsord och uttryck för vardagliga situationer 15.2. En la taquilla - I biljettkassa; priser, klockan 22.2. ¿Qué haces este fin de semana? - Vanliga verb, fritidsaktiviteter och tidsuttryck 1.3. Una llamada, sms y correo electrónico - Ett samtal, sms och mejl 8.3. En la farmacia - Kroppsdelar och vanliga besvär 15.3. ¿Qué? ¿Dónde? ¿Quién? - Att skapa frågor på spanska 22.3. Profesiones y lugares de trabajo - Yrken, arbetsplatser 29.3. Önsketema Välkomna!

Spanska med fika!

Spanska med fika!

2022-01-18 Merika, vår duktiga spansklärarare börjar vårens spanskkurs den 8:e februari. Alla är välkomna att delta och det kostar 8 euro per gång som betalas direkt till Merika. Fikat får du köpa till förmånligt pris i vår cafeteria. Du måste anmäla dig till Merika på merikahaavisto@gmail.com Vårens tema är 8.2. ¿Perdón, puedo pasar? - Artighetsord och uttryck för vardagliga situationer 15.2. En la taquilla - I biljettkassa; priser, klockan 22.2. ¿Qué haces este fin de semana? - Vanliga verb, fritidsaktiviteter och tidsuttryck 1.3. Una llamada, sms y correo electrónico - Ett samtal, sms och mejl 8.3. En la farmacia - Kroppsdelar och vanliga besvär 15.3. ¿Qué? ¿Dónde? ¿Quién? - Att skapa frågor på spanska 22.3. Profesiones y lugares de trabajo - Yrken, arbetsplatser 29.3. Önsketema Välkomna!

Månadens restaurang jan-feb

Månadens restaurang jan-feb

2021-12-28 La Chispa är AHN Månadens restaurang jan-feb 2022 La Chispa är en svensk restaurang som ligger nära feriaplatsen i Fuengirola. Alla medlemmar får 15% rabatt på notan vid uppvisande av AHN Medlemskort för 2022. Läs mer på TripAdvisor eller på deras Facebook-sida

Julafton på Casitan!

Julafton på Casitan!

2021-12-27 I år kunde vi genomföra den traditionella julsamlingen med skinksmörgås och risgrynsgröt! Tack till Margareta och Per som fixade detta trevliga arrangemang!

Karlafest på nytt sätt!             Lördagen den 12 februari 19.00

Karlafest på nytt sätt! Lördagen den 12 februari 19.00

2021-12-23 Karlafesten är en tradition som vi gärna vill hålla fast vid. Eftersom det fortfarande finns restriktioner pga Covid, kommer utformandet att vara något annorlunda än tidigare. Naturligtvis finns Hummersoppan kvar Och så även skaldjur. Endast fullt vaccinerade är välkomna! Vi har begränsat antal platser och betalning ska ske samtidigt som anmälan. Pris €30 för medlem inklusive vin/öl/vatten. Medlemmar har företräde och gäst till medlemmar välkomnas i mån av plats till ett pris av €35. Anmälan obligatorisk till : info@ahn-fuengirola.net alternativt på receptionen i samband med betalning. Senaste betaldatum är den 7 februari. Betalning via bank kontonr: ES4530580860742720004023 Välkomna!

JULAFTONSMINGEL! VÄLKOMNA!

JULAFTONSMINGEL! VÄLKOMNA!

På julafton den 24 december klockan 11.00 är AHN- medlemmar välkomna på julsmörgås med skinka samt risgrynsgröt. Maten är gratis men ev dryck får ni själva betala. Det är fortfarande begränsningar i antal platser varför anmälan är obligatorisk. Ni som efter anmälan fått förhinder måste meddela detta i god tid så fler får chansen att vara med. Anmälan till info@ahn-fuengirola.net Vi önskar alla En God Jul och ett Gott Nytt År och hoppas vi ses i Januari!

KM i Bridge 2022!

KM i Bridge 2022!

2021-12-14 Klubbmästerskapen spelas den 18 och 19 februari 2022. På fredagen spelar vi ordinarie tid 15.30 och på lördagen startar vi 10.30 Anmälan till Rolf rolf.gronberg@hotmail.com eller anmälningslista på Casitan.

Du vill väl vara medlem 2022!

Du vill väl vara medlem 2022!

2021-11-23 Du kan betala in din medlemsavgift för 2022 från den 30 november och då gäller avgiften på 40 euro resten av 2021 och hela 2022. Du kan betala via banköverföring eller komma till oss på Casitan och betala och då passa på att äta en härlig räkmacka, en paj eller korv med bröd/mos för en billig penning. Hoppas vi ses!

Vi hade en fantastiskt trevlig Luciakväll!

Vi hade en fantastiskt trevlig Luciakväll!

Fantastisk god hemlagad mat i rikliga mängder som serverades av flink "personal" God stämning med snapsvisor och tal. Vi hoppas på fler sådana kvällar framöver och att ni som inte fick en plats i går får chansen nästa gång.!

Information om spansk polis 1 december

Information om spansk polis 1 december

2021-11-18 Information om spansk polis för AHN medlemmar 1 december kl. 11 på AHN:s lokal i Las Rampas Fuengirola. Genom goda kontakter har vår förening fått ett unikt tillfälle att få ett föredrag av National Polisens företrädare José Maria Tocornal polischef och Germán Aguilera chef för utlänningsavdelningen i Fuengirola.
Informationen kommer att vara på engelska kring hur spansk polis fungerar och hur den är uppbyggd med olika polismyndigheter och vad dessa har för ansvarsområde.
Information om nödvändig dokumentation för oss som inte är spanska medborgare.
Ansökan om NIE nummer och vad som krävs. AHN och medlemmarna kommer också att ges möjlighet att få en engelsktalande kontaktperson.

AHN:s medlemmar måste anmäla sig till informationsmötet på info@ahn-fuengirola.net
ange namn och medlemsnummer. OBS begränsat antal platser. AHN:s målsättning är att vara en aktiv del av det spanska samhället och att hjälpa medlemmarna med att integrera sig. Ett led i det arbetet är att bredda förmåner som ett medlemskap i AHN ger. Läs mer på www.ahn-fuengirola.net/benefits

Häng med på 3 dagars bridgeresa till Nerja

Häng med på 3 dagars bridgeresa till Nerja

2021-11-16 Vi bor 2 nätter med helpension på Hotel Toboso Chaparil Vid ankomsten den 8 februari 2022, finns tid för vandring i staden före lunch. Efter Lunchen spelar vi Bridge och avslutar dagen med en Middag på hotellet. Förmiddagen den 9 februari är fri för egna aktiviteter, i.e. vandring i staden, besök i Nerjas Grottor eller en vandring i den vita byn Frigiliana, efter lunchen spelar vi bridge och avslutar dagen med en middag på hotellet. Den 10 februari är det bridge under förmiddagen, därefter en lunch innan hemfärden till Fuengirola. Pris p/pers. i dubbelrum 125 Euro Pris i enkelrum 150 Euro Tillägg för gäst, ej medlem 15 Euro Priset inkluderar helpension med vin el. öl och buss Fuengirola – Nerja t/r.