My Items

I'm a title. ​Click here to edit me.

Månadens restaurang!

2021-04-29 AHN Månadens Restaurang under maj 2021 är restaurang Bay Bays i Fuengirola hamn. Du får 15% rabatt på restaurangnotan mot uppvisande av ditt AHN medlemskort. AHN medlemmar får 15% rabatt på restaurangnotan mot uppvisande av AHN medlemskort. Telefon 611319727

Avtal med Sector Alarm

2021-04-02 AHN har tecknat avtal med SectorAlarm så att våra medlemmar får mycket bra priser på hemlarm. Detta är ett exklusivt erbjudande för AHN-medlemmar. Mer info i nedanstående pdf För detaljerad info: kontakta SectorAlarm som har kontor i Fuengirola tel. 910782946 https://www.sectoralarm.es/ Mail: customers@sectoralarm.es

Nu startar våra klubbkvällar!

2021-04-01 Våra klubbkvällar startar onsdagen den 7 april kl 18 och fortsätter den 14 och 21 april. Vi har plats för 40 personer på vår terrass. Munskydd är obligatoriskt, handsprit finns och vi kontrollerar även kroppstemperatur vid ankomst. Vi erbjuder tapas med dryck! Läs mer och anmäl er senast dagen innan https://www.ahn-fuengirola.net/klubbkvallar

Avtal med Svensk hemservice

25 mars 2021 AHN har idag tecknat avtal med Svensk hemservice. Medlemmar i AHN får fri konsultation och 20% rabatt på alla tjänster som företaget erbjuder med hjälp i vardagen. - hushållsnära tjänster - handyman - hemsjukvård - transporter Svensk hemservice har svensktalande personal och kan förenkla ditt dagliga liv i Spanien. Läs mer på deras hemsida Tel. +34 623245056

Årsredovisningar för år 2020

Medlemmar som önskar ta del av årsredovisningarna för 2020 för både vårt bolag SpanskNordiska S.L. och AHN-föreningen, kan maila medlemsnummer och mailadress till: info@ahn-fuengirola.net Redovisningarna finns också att läsa i vår föreningslokal under våra öppettider.

AHN Golf återupptar Veckogolfen

2021-02-19 AHN Golf:s Kalender ändras fortlöpande under säsongen då perimeterrestriktionerna ändras. AHN arrangerar Veckogolfen på ett ansvarsfullt sätt, som vi hoppas alla ska respektera för vår egen och andras säkerhet. Veckogolfen sköts av tävlingsledarna som vanligt med Anmälnings-, Start- och Resultatlistor med information på Anmälningssidan och till klubbarna. Platsvinnare tilldelas pris vid senare tillfälle om denne inte närvarar vid prisutdelning. Veckogolfen genomförs med digitalt scorekort och med högsta respekt för smittoläget och de restriktioner som gäller i Spanien och för golfspel. Användning av den Digitala scorekortsappen underlättar för tävlingsledningen och minskar risken för smittspridning. Ange vid bokning eller senast innan Startlistor presenteras om Ni vill spela med er partner/andra partners. Lycka till med en härlig golfrunda på socialt avstånd under pandemitiden.

Du är välkommen!

Vi saknar er och ser gärna att ni kommer förbi för en kaffe, korv eller bara för en trevlig pratstund nu när "gränserna öppnar! Det går också bra att förnya medlemskapet, så ni kan fortsätta att spela golf till rabatterade priser och äta gott på månadens restaurang. Målarkurs, spanskundervisning och bridgen fortsätter under förutsättning att tillräckligt antal anmäler sig. Diskussionsklubben lever också men på distans. Hör gärna av er om ni har idéer på hur vi ska kunna umgås under säkra former och tänk på att följa alla restriktioner och råd så vi snart kan återuppta våra verksamheter!

Spanska med fika!

2021-01-03 Spanskkursen fortsätter även i april efter önskemål från deltagarna. Vår populära spanskkurs startar igen torsdagen den 14 januari klockan 10.30.
Pris 8 euro exkl. fika Undervisningen sker på vår terrass med begränsat antal deltagare.
Föranmälan obligatorisk till läraren. merikahaavisto@gmail.com Feliz año, gott nytt år! Programmet för Spanska med fika / vinter 2021: 14.1. ¿CÓMO VIVEN LOS ESPAÑOLES? -Vanor och vanliga verb 21.1. EN EL MÉDICO - Hos läkaren 28.1. MI, TU, SU... - Possessiva pronomen, vardagliga objekt 4.2 LLAMAMOS A LA POLICÍA - Vi ringer till polisen 11.2. ¿CÓMO ERES? - Beskrivning, adjektiver 18.2. MI CASA - Hem, möbler; fel 25.2. LAS COMUNIDADES AUTÓNOMAS DE ESPAÑA - Spaniens regioner 4.3 ¿ A / EN / DE? - Prepositioner 11.3. QUISIERA CAMBIAR...- Att byta en köpt vara 18.3. ¿QUÉ VAS A HACER HOY? - Tidsuttryck, verb 25.3 Önsketema Saludos, med vänliga hälsningar, Merika Haavisto Språklärare / Sofia-opisto

Avtal med åtta golfbanor i Marbella

2020-12-07 Vi har nu avtal med åtta golfbanor i Marbella. Det senaste är ett nytt avtal med Santa Clara Golf som innebär att AHN medlemmar spelar för €65 i högsäsong och €53 under lågsäsong.
För buggy betalar vi €20 per buggy. Dessutom har vi sedan tidigare avtal med Marbella Golf (30% rabatt), Rio Real Golf (€60), Santa Maria (30% rabatt), El Paraiso (25% rabatt), Los Arqueros (30% rabatt), Cabopino (€45) och Atalaya Golf (40% rabatt) Detta är åtta fantastiska golfbanor som varmt kan rekommenderas.

AHN startar trygghetsservice

2020-11-18 AHN startar VÄNRINGEN som är en gratistjänst för medlemmar och övriga som är ensamboende, som vill ha kontakt och vill ha en daglig kontakt genom ett telefonsamtal eller ett meddelande. Ensamboende - begränsad rörlighet - hög ålder - kan skapa en känsla av otrygghet. Det är viktigt för ensamboende att veta att människor och nätverk finns till hands. Är du intresserad av denna gratistjänst maila till Rolf på rolfgronberg@hotmail.com

Ändrade öppettider!

2020-11-18 Receptionen på AHN drar ned på öppettiderna under Covid-19 restriktionerna. Öppet tisdagar kl.12-14 och fredagar kl. 12-14 Onsdagar och torsdagar håller receptionen och cafeterian/köket stängt. Gäller från 24 november. Köket är också öppet tisdag och fredag 12-14 och vi hoppas att ni kommer upp för en fika och för att umgås under säkra former! Övriga verksamheter fortsätter som vanligt, såsom bridge och spanskakursen.

€50 för greenfee på Rio Real Golf Club, Marbella!

Fuengirola 2020-10-22 I ett nyligen omförhandlat avtal mellan AHN och Rio Real Golf Club erbjuds vi köpa greenfee vouchers för 1 – 4 personer på AHN:s hemsida. Vi kommer även att inom kort erbjuda fysiska voucher på papper att köpas på receptionen.
Vid köpet får Du en unik kod. Denna används när Du bokar speltid på Rio Reals bokningssida. Greenfee på Rio Real kostar normalt €94 - €159 (varierar med säsong och tid på dygnet).
Vid bokning online med voucher, betalar AHN-medlem €50. AHN-medlemmar har alltid 15% rabatt på gällande greenfee.
Det finns också möjlighet att köpa vouchers i vår reception. På den finns en unik kod som du använder vid bokning på Rio Reals bokningssida. Villkor Gäller AHN-medlem med giltigt medlemskap. Koden från voucherköpet är personlig och får endast överlåtas till AHN-medlem. AHN återköper oanvända vouchers vid uppvisande av sjukintyg. Betalning av voucher göras med kreditkort eller PayPal konto. Medlemskort i AHN visas upp vid incheckning på Rio Real.

ÖPPET:

Tisdag och fredag 12 - 14

STÄNGT:

1juni- 13 september

19 december - 11 januari

AHN Fuengirola-Mijas

Las Rampas, Lokal 13 D3

29640 Fuengirola, Spanien

Tel: +34 952 474 750

info@ahn-fuengirola.net

  • AHN Fuengirola Facebook