My Items

I'm a title. ​Click here to edit me.

Årsredovisningar för år 2020

Medlemmar som önskar ta del av årsredovisningarna för 2020 vad gäller bolaget för Spansk Nordiska föreningen och AHN föreningen kan maila medlemsnummer och mailadress till: info@ahn-fuengirola. net. Redovisningarna finns också att läsa på casitan under våra öppettider.

AHN Golf återupptar Veckogolfen

2021-02-19
Alla AHN-golfare, med undantag för någon kommun, får nu färdas över kommungränserna inom Malaga-regionen. Välkomna till AHN Golf´s Veckogolf som nu återupptas. Golfkalendern ändras fortlöpande under säsongen i takt med att pandemi-restriktionerna ändras. AHN arrangerar nu Veckogolfen på ett ansvarsfullt sätt, som vi hoppas alla ska respektera för vår egen och andras säkerhet. Under Veckogolfen sköter tävlingsledarna om Anmälnings- och Startlistor med information på Anmälningssidan och till klubbarna. Ange vid bokning eller senast innan Startlistor presenteras om Ni vill spela med er partner och andra partners. Kapten i bollen och spelarna svarar själva för att lämna resultat med hjälp av det digitala scorekortet. Tävlingsledningen ordnar inte med scorekort. Under Veckogolf ordnar AHN inte samling till prisutdelning efter tävlingen för att inte bryta med de restriktioner som gäller. Resultat presenteras på hemsidan som vanligt. Vissa Event hoppas vi kunna kan ordna som planerat. Kontrollera fortlöpande Golfkalender. Lycka till med en härlig golfrunda på socialt avstånd i vår.

Du är välkommen!

Vi saknar er och ser gärna att ni kommer förbi för en kaffe, korv eller bara för en trevlig pratstund nu när "gränserna öppnar! Det går också bra att förnya medlemskapet, så ni kan fortsätta att spela golf till rabatterade priser och äta gott på månadens restaurang. Målarkurs, spanskundervisning och bridgen fortsätter under förutsättning att tillräckligt antal anmäler sig. Diskussionsklubben lever också men på distans. Hör gärna av er om ni har idéer på hur vi ska kunna umgås under säkra former och tänk på att följa alla restriktioner och råd så vi snart kan återuppta våra verksamheter!

Årsmötet inställt

2021-01-14 AHN:s styrelse har beslutat ställa in årsmötet i februari 2021. Orsaken är de rådande Corona-restriktionerna i Andalusien. Enligt stadgarna ska AHN:s årsmöte hållas i februari månad. Nytt datum för årsmötet kommer att bli februari i 2022 då vi slår
ihop årsmötet 2021 och 2022. Beslutet är taget på inrådan av vår spanska advokat Erik Norling. Några av de viktigaste frågorna på årsmötet är val av styrelse och budget för kommande år. Eftersom vi inte kan ha årsmötet nu så kommer nuvarande styrelse att sitta kvar till nästa årsmöte. Budget 2020 förlängs till 2021. Alla beslut som styrelsen måste fatta under 2021 blir ratificerade vid nästa årsmöte. Årsredovisningen för år 2020 blir klar 26 februari. De medlemmar som vill ta del av årsredovisningen för år 2020 kan maila en förfrågan till info@ahn-fuengirola.net och ange medlemsnummer och mailadress så skickar vi ut den. STYRELSEN FÖR AHN OCH SPANSKNORDISKA

Spanska med fika!

2021-01-03 Du som vill delta i spanskundervisningen och bor utanför Fuengirola kan maila till info@ahn-fuengirola.net så skickar vi ett intyg på att du deltar i undervisningen. Vår populära spanskkurs startar igen torsdagen den 14 januari klockan 10.30.
Pris 8 euro exkl. fika Undervisningen sker på vår terrass med begränsat antal deltagare.
Föranmälan obligatorisk till läraren. merikahaavisto@gmail.com Feliz año, gott nytt år! Programmet för Spanska med fika / vinter 2021: 14.1. ¿CÓMO VIVEN LOS ESPAÑOLES? -Vanor och vanliga verb 21.1. EN EL MÉDICO - Hos läkaren 28.1. MI, TU, SU... - Possessiva pronomen, vardagliga objekt 4.2 LLAMAMOS A LA POLICÍA - Vi ringer till polisen 11.2. ¿CÓMO ERES? - Beskrivning, adjektiver 18.2. MI CASA - Hem, möbler; fel 25.2. LAS COMUNIDADES AUTÓNOMAS DE ESPAÑA - Spaniens regioner 4.3 ¿ A / EN / DE? - Prepositioner 11.3. QUISIERA CAMBIAR...- Att byta en köpt vara 18.3. ¿QUÉ VAS A HACER HOY? - Tidsuttryck, verb 25.3 Önsketema Saludos, med vänliga hälsningar, Merika Haavisto Språklärare / Sofia-opisto

Månadens restaurang!

AHN Månadens Restaurang mars och april är Restaurante Ke´Eat på Calle Martinez Catena 1 i Fuengirola. AHN medlemmar får 15% rabatt på restaurangnotan mot uppvisande av AHN medlemskort. Telefon 952 47 49 37 Hemsida: http://www.keeat.com/

Avtal med åtta golfbanor i Marbella

2020-12-07 Vi har nu avtal med åtta golfbanor i Marbella. Det senaste är ett nytt avtal med Santa Clara Golf som innebär att AHN medlemmar spelar för €65 i högsäsong och €53 under lågsäsong.
För buggy betalar vi €20 per buggy. Dessutom har vi sedan tidigare avtal med Marbella Golf (30% rabatt), Rio Real Golf (€60), Santa Maria (30% rabatt), El Paraiso (25% rabatt), Los Arqueros (30% rabatt), Cabopino (€45) och Atalaya Golf (40% rabatt) Detta är åtta fantastiska golfbanor som varmt kan rekommenderas.

AHN startar trygghetsservice

2020-11-18 AHN startar VÄNRINGEN som är en gratistjänst för medlemmar och övriga som är ensamboende, som vill ha kontakt och vill ha en daglig kontakt genom ett telefonsamtal eller ett meddelande. Ensamboende - begränsad rörlighet - hög ålder - kan skapa en känsla av otrygghet. Det är viktigt för ensamboende att veta att människor och nätverk finns till hands. Är du intresserad av denna gratistjänst maila till Rolf på rolfgronberg@hotmail.com

Ändrade öppettider!

2020-11-18 Receptionen på AHN drar ned på öppettiderna under Covid-19 restriktionerna. Öppet tisdagar kl.12-14 och fredagar kl. 12-14 Onsdagar och torsdagar håller receptionen och cafeterian/köket stängt. Gäller från 24 november. Köket är också öppet tisdag och fredag 12-14 och vi hoppas att ni kommer upp för en fika och för att umgås under säkra former! Övriga verksamheter fortsätter som vanligt, såsom bridge och spanskakursen.

€50 för greenfee på Rio Real Golf Club, Marbella!

Fuengirola 2020-10-22 I ett nyligen omförhandlat avtal mellan AHN och Rio Real Golf Club erbjuds vi köpa greenfee vouchers för 1 – 4 personer på AHN:s hemsida. Vi kommer även att inom kort erbjuda fysiska voucher på papper att köpas på receptionen.
Vid köpet får Du en unik kod. Denna används när Du bokar speltid på Rio Reals bokningssida. Greenfee på Rio Real kostar normalt €94 - €159 (varierar med säsong och tid på dygnet).
Vid bokning online med voucher, betalar AHN-medlem €50. AHN-medlemmar har alltid 15% rabatt på gällande greenfee.
Det finns också möjlighet att köpa vouchers i vår reception. På den finns en unik kod som du använder vid bokning på Rio Reals bokningssida. Villkor Gäller AHN-medlem med giltigt medlemskap. Koden från voucherköpet är personlig och får endast överlåtas till AHN-medlem. AHN återköper oanvända vouchers vid uppvisande av sjukintyg. Betalning av voucher göras med kreditkort eller PayPal konto. Medlemskort i AHN visas upp vid incheckning på Rio Real.

Vandring i Fuengirola med omgivningar.

2020-10-18 Måndagar k11.00 med start 26 oktober. Vi samlas vid busstorget och vandrar under 2-3 timmar.
P.g.a Covid 19 avstår vi från café/restaurangbesök men ta gärna med termos med kaffe/te eller annan dryck. I händelse av regn ställer vi in. Väl mött!
Hälsningar Håkan

Tyvärr är alla klubbkvällar inställda tillsvidare!

2020-10-18 Vi startar höstens klubbkvällar den 4 november med en trevlig MusicQuiz med Spencer. Veckan därpå lyssnar vi på Sven Källström med pausunderhållning av Spencer. Läs mer under aktiviteter:https://www.ahn-fuengirola.net/klubbkvallar

ÖPPET:

Tisdag och fredag 12 - 14

STÄNGT:

1juni- 14 september

19 december - 11 januari

AHN Fuengirola-Mijas

Las Rampas, Lokal 13 D3

Fuengirola, Spanien

Tel: +34 952 474 750

info@ahn-fuengirola.net

  • AHN Fuengirola Facebook